BÀSQUET - LLIGA ACB
Esports 27/02/2011

Els triples liquiden un Caja Laboral que no pot aguantar el ritme de Navarro

El Regal Barça va superar amb molta claredat l'equip basc (89-66), que només va aguantar trenta minuts els de Pascual. L'encert des de l'exterior, 15 triples de 29 intents, va ser clau en l'avantage final.

David Jover
2 min
Navarro, autor de 25 punts i cinc triples, té apamat el Caja Laboral.

Barcelona.La diferència que va reflectir el marcador no fa justícia amb els mèrits dels dos equips. La victòria del Regal Barça va ser inapel·lable, indiscutible, però el Caja Laboral de Dusko Ivanovic va disputar un partit més bo que el que diuen el seus 66 punts.

I és que a l'equip de Dusko Ivanovic li va faltar el que té el Barça i que tan bé sap fer servir: la profunditat de banqueta i les rotacions. El problema es va fer evident quan San Emeterio va fer la tercera falta al tercer quart i quan Mirza Teletovic es va lesionar. En cap dels dos casos va sortir a pista una de les estrelles emergents de les quals disposen els bascos i que encarà s'està formant, Nemanja Bjelica. Jugar-te un partit al Palau i contra el Barça amb només quatre rotacions -Ribas, Oleson, Batista i Sow- i que l'últim només jugui cinc minuts no s'entén.

Navarro contraresta Huertas

Ahir va ser un dels millors partits de Juan Carlos Navarro aquesta temporada. Primer pels punts anotats, 25 de ben decisius. Però on realment va fer mal l'escorta de Sant Feliu va ser quan va treure tres faltes gairebé seguides a San Emeterio, que el van expulsar del partit.

Aquest fet, unit amb el primer gran avantatge dels de Pascual al tercer quart, deu punts després d'un triple d'Alan Anderson (52-42, min.25) va donar al Barça una dosi de confiança que potser li havia faltat des de l'inici i els va catapultar a la victòria final. A partir d'aquell moment els vitorians van començar a notar que la parella Marcelinho Huertas i Stanko Barac no era la de la primera part -26 dels 38 punts en els primers 20 minuts.

Allau de triples

El partit es va trencar a l'inici de l'últim quart amb un Lakovic sensacional amb tres triples consecutius de Jaka Lakovic. L'eslovè -quatre triples en total- va treure a passejar el canell i va oblidar que en les últimes setmanes el seu tècnic no l'ha tingut gaire en compte.

La festa la va arrodonir Morris, que va acabar amb 15 punts i que demostra que viu el seu millor moment. Els vuit triples en els últims 10 minuts van ser massa per al Caja Laboral, que en va fer tres en tot el matx.

stats