3 Preguntes a Quim Domènech, Periodista de 'punto pelota'
Esports 19/08/2011

"És el mateix Mourinho qui orquestra la tangana"

1 min

Mourinho ha perdut suport a Madrid?

N'estic convençut, i la mostra més clara és que fins i tot Tomás Roncero, la icona del madridisme, reconeixia que no li havia agradat la imatge del seu entrenador. Molts madridistes se senten cada cop menys identificats amb les seves formes. Les imatges del dit a l'ull no deixaven lloc per a les interpretacions.

A quin argument s'agafen?

Aquesta actuació ja és injustificable, perquè tot ve d'una falta exagerada de Marcelo sobre Cesc. No és una jugada dubtosa i és el mateix Mou qui ho orquestra tot. Les imatges mostren com cinc minuts abans de la tangana, ell dóna l'ordre de fer una falta. I a partir d'aquí, Marcelo ja fa una temptativa d'entrada molt dura i a la segona enganxa Cesc. No m'estranyaria que fos una estratègia per desviar l'atenció.

Això portarà canvis?

Aquesta encara no és la gota que fa vessar el got. Els madridistes s'aferren al fet que van estar a un gol d'endur-se la Supercopa i que, si més no en el resultat, s'igualen una mica més al Barça. Per això confien en Mourinho, però només mentre els resultats els acompanyin.

stats