ESPANYOL
Esports 30/10/2011

La solidesa blanc-i-blava es posa a prova davant la sequera del Màlaga

Natalia Arroyo
1 min
La solidesa blanc-i-blava es posa a prova davant la sequera del Màlaga

Fa tres jornades que l'Espanyol no encaixa cap gol i que resol els seus partits amb un efectiu 1-0, que l'ha situat sisè a la classificació. Al mateix temps, el Màlaga ha patit tres contundents derrotes en què s'ha quedat sense marcar, i el projecte milionari dels andalusos comença a trontollar. Aquest vespre s'enfronten a la Rosaleda (22 h, GolT / Canal + Liga) dues dinàmiques oposades de cara al gol.

Pochettino té les baixes de Javi Márquez, amb un cop al turmell, i Javi López, amb cinc targetes. Els seus llocs els ocuparan, molt probablement, Baena i Galán. Per la seva banda, Pellegrini no podrà comptar amb Eliseu, sancionat, ni amb Baptista, Kris i Maresca, lesionats.

La clau és "defensar en bloc"

Després de guanyar dijous contra el Betis i tornar a mantenir la porteria a zero, Cristian Álvarez es va treure mèrits i va atribuir l'èxit defensiu a la implicació "de tots els companys, que estan jugant molt ordenats i amb molta intensitat durant tot el partit". L'argentí reconeixia que no encaixar gols li dóna "molta confiança", però sap que tard o d'hora "la ratxa s'acabarà i el més important serà sumar els tres punts".

El central Raúl Rodríguez, que podria tornar a ser titular per donar continuïtat al bon tàndem que forma amb Héctor Moreno, insistia en el missatge del seu company: "La sensació és que l'equip juga molt més junt i es mou en bloc. Es recuperen més pilotes a dalt i això treu molta feina a la gent de darrere". Seguir trobant aquest equilibri contra Van Nistelrooy o Cazorla serà clau per seguir en ratxa.

stats