Ara Estiu 26/08/2011

Cuatro es prepara per convertir-se en una agència matrimonial

Cuatro prepara La academia del sexo i Quién quiere casarse con mi hijo . Al costat d'una nova edició de Granjero busca esposa poden convertir la cadena en un espai ideal per a les relacions sentimentals.

Albert Castellví Roca
2 min
El José Luis és un advocat de 45 anys que continua solter. La seva mare, la Toya, espera trobar-li parella a Quién quiere casarse con mi hijo .

Barcelona.La cartera de programes que Cuatro està acabant d'enllestir aquest estiu fa presagiar una nova temporada en què gran part dels continguts de la cadena estaran orientats a trobar parella o, en el cas d'aquells que ja en tinguin però no n'acabin d'estar satisfets, a millorar la qualitat de les relacions sexuals.

Aquest últim objectiu serà el de La academia del sexo , una mena d' OT pujada de to -per bé que sense cap imatge de sexe explícit- en què una sexòloga oferirà consells a cinc parelles que vulguin gaudir més al llit. A diferència de l'acadèmia musical, però, aquí els alumnes no viuran tancats a l'escola, sinó que només hi aniran per rebre les classes. En acabat, tornaran a casa, on hauran de posar en pràctica el que hagin après per després explicar l'experiència a la mestra, que a partir d'aquí els avaluarà. Núria Roca presentarà aquesta adaptació del format Sex academy, que ja ha vist la llum en uns quants països del nord d'Europa.

Mares, fills i grangers

Però Cuatro també pensa en els que encara no tenen parella, i vol donar-los un cop de mà. Per això des de fa unes setmanes promociona en breus pastilles els participants de Quién quiere casarse con mi hijo , un espai en què les mares de cinc nois d'entre 27 i 45 anys busquen la parella perfecta per al seu fill. De fet, aquest és el tret que fa peculiar el programa -que ha tingut molt d'èxit en diversos països europeus-, ja que seran les mares, i no els interessats, les que escullin amb quina pretendent -o quin, ja que un dels concursants és homosexual- es queden els fills.

Finalment, la tercera proposta que prepara la cadena és el ja conegut Granjero busca esposa , que arriba a la quarta temporada. Cuatro també fa dies que emet retrats dels deu candidats que esperen sortir del programa aparellats, amb l'objectiu que les interessades s'ofereixin com a pretendents. Els càstings per entrar a l'acadèmia del sexe i per conèixer els fills solters també estan oberts a la web del canal.

stats