Publicitat
Publicitat

EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO

Adam Martín: "Tinc una relació d'amor-odi amb el mòbil"

Tinc un Samsung Android, des de fa molt poquet. La meva relació amb el mòbil és molt curiosa perquè, fins fa sis mesos, tenia un autèntic zapatófono . Era un telèfon gran, sense ràdio ni càmera de fotos. Al final me'n vaig cansar, i ara m'he tornat boig del tot. Consulto el mail a cada moment, i sento una necessitat imperiosa de respondre immediatament. També utilitzo bastant el Facebook, tot i que no m'acaba d'agradar l'aplicació, i el navegador web.

En l'àmbit personal, faig poques trucades. Per la feina, depèn del dia, però és molt. En poc temps, he passat de fer dues trucades al dia a fer-ne unes 30 o 40. Tot i això, tinc una relació d'amor-odi amb el mòbil. Intento fer-lo servir el mínim que és indispensable. No m'agrada gaire tenir-lo a l'orella, i sempre que puc faig servir auriculars. Pel que fa als SMS, des que he descobert el Google Talk i el Whatsapp els he desterrat gairebé del tot. Abans els feia servir molt, però ara envio mails i utilitzo aquests programes. Escriure amb el mòbil, però, encara em molesta molt. Els teclats encara no estan ben fets, i no vaig gens ràpid. Jo escric amb el dit índex i de vegades m'equivoco.

No consumeixo televisió en directe mai. La miro amb l'ordinador, i sempre són gravacions o bé directament des de serveis com el 3alacarta. La ràdio, en canvi, la tinc posada tota l'estona.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT