Publicitat
Publicitat

NOUS PROGRAMES

El concurs 'Salta a la vista' substitueix des d'avui '¡Allá tú!'

Ana Morgade i Sílvia Abril presentaran les 'notícies' a Cuatro

Cuatro estrena demà Las noticias de las 2, un espai diari de prime time en què Ana Morgade i Sílvia Abril parodiaran un informatiu. Aquesta tarda la cadena posa en marxa el concurs Salta a la vista.

Las noticias de las 2 no començarà a les dues, sinó a les 21.30 h, perquè en aquest cas "las 2" no es refereix a una hora del dia sinó a Ana Morgade i Sílvia Abril, les dues presentadores d'aquest espai que Cuatro estrena demà i que emetrà cada vespre de dilluns a dijous. La part de "Las noticias" també podria donar lloc a algun equívoc, tot i que el nom de les presentadores és una bona pista per deduir que, en realitat, no es tracta d'un informatiu, sinó d'un programa d'humor.

Les notícies, però, seran la base dels continguts, i de fet el format serà una paròdia d'un informatiu. Abril i Morgade faran la seva pròpia selecció dels temes més destacats del dia, i els tractaran a fons, per anar, tal com diu l'eslògan del programa, "més enllà del rigor". Fonts de dubtosa fiabilitat, entrevistes exclusives a personatges extravagants i testimonis d'excepció però amb punts de vista peculiars seran algunes de les eines que les dues presentadores utilitzaran per farcir de contingut l'espai i contrastar les dades de què disposin. Elles mateixes interpretaran alguns d'aquests personatges, però d'altres estaran encarnats per l'actor David Fernández, que col·laborarà de manera regular amb el programa, o per altres convidats puntuals.

Curiosament, aquesta és la segona vegada en només 15 dies que Ana Morgade i David Fernández estrenen programa a Cuatro. L'anterior experiència, Frikiliks, no va donar els resultats esperats i només va durar una setmana. Ells mateixos agafen ara el relleu a la franja amb aquest espai produït per El Terrat.

Adéu a '¡Allá tú!'

A partir d'avui, Cuatro també reforma la franja de tarda. El concurs ¡Allá tú! desapareix -oficialment, de manera temporal- i el seu lloc (19 h) l'ocuparà Salta a la vista, un altre concurs, presentat per Roberto Vilar, en què els participants hauran d'endevinar quina de les quatre persones que se'ls presenten té el talent o identitat oculta per la qual es pregunta. Es tracta d'un format d'origen britànic que diàriament posarà en joc 120.000 euros.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT