CRÍTICA TV
Mèdia 02/07/2011

Ara resulta que ens han mentit!!!

i
Iu Forn
2 min

"Si avui veu al carrer un termòmetre que marca 48 graus, no és una insolació o un miratge. El que passa és que la majoria d'aquests aparells no reflecteixen la temperatura real. Amb 48 graus reals, els centres de salut estarien col·lapsats". Això ens ho va dir dilluns Pedro Piqueras al seu informatiu de Telecinco a manera d'introducció d'un reportatge que podríem titular: "Ai carai, què em diu ara? Els termòmetres del carrer no són fiables? Mai ho hauria dit!!!"

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La reportera va investigar i va arribar a la conclusió que "no hem de fer cas dels termòmetres de carrer perquè moltes vegades la temperatura no es correspon amb la real". Ah, sí? I com va tenir els elements per fer aquesta afirmació? Doncs va agafar un termòmetre seu i el va posar al costat d'un que estava plantat al sol. La diferència de temperatura va ser de cinc graus, ja veu quina cosa.

Que sí, que de veritat, que ja sé el que està pensant vostè ara mateix: "Escolti, senyor ajuntalletres, ja està criticant per criticar... Per una vegada que expliquen una veritat, també ha de carregar-se-la?" No, no, si no pot imaginar-se com aprecio aquest esforç de transparència del gran Piqueras. El problema és que tinc memòria. I la meva memòria em diu que més d'una vegada... i de dues... i de tres-centes... Piqueras ha començat el seu informatiu amb la imatge d'un termòmetre de carrer que marcava 48 graus. I que mentre ens l'ensenyava ens deia coses aproximades a aquestes: " Apocalipsis canicular. Gente en llamas camina por la calle, mientras el asfalto expulsa lava incandescente ". Per tant, si ara ens ha explicat que tot aquest temps ens ha enganyat, vol dir que mai més connectarà amb un pobre reporter rostit a sota d'un d'aquests termòmetres? Farà com altres cadenes que tenen prohibit oferir imatges de termòmetres de carrer? Espero esdeveniments (informatius) mooolt neguitós.

stats