TELEVISIÓ
Mèdia 27/05/2012

Buenafuente s'acomiada avui amb Santiago Segura

A.c.r.
1 min

BARCELONABuenas noches y Buenafuente tanca aquesta nit la seva breu etapa a Antena 3. Després de només set setmanes a la graella, el nou projecte d'Andreu Buenafuente s'acomiadarà precipitadament avui, després que la cadena decidís fa deu dies cancel·lar un programa que no estava donant els resultats d'audiència que s'esperaven. L'estrena ja no va ser tan lluïda com la cadena hauria volgut, però els 2,8 milions d'espectadors i el 14% de quota de pantalla que va obtenir el primer dia haurien pogut ser suficients per garantir la continuïtat del programa. Sis setmanes més tard, però, les xifres s'havien reduït just a la meitat: 1,4 milons d'espectadors i un 7,1% de share . Ni tan sols l'anunci del comiat va fer repuntar l'audiència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'edició d'aquesta nit Buenas noches y Buenafuente rebrà la visita de l'actor i director de cinema Santiago Segura, i tindrà l'actuació en directe del grup de pop britànic Keane. A més, Berto Romero es convertirà en Marilyn Manson per interpretar un tema i, posteriorment, ser entrevistat.

Sobre el futur de Buenafuente, tot i el comiat d'avui, seguirà vinculat Antena 3. En fer-se pública la decisió de la cadena de prescindir del programa, l'humorista va assegurar que ja té al cap el pròxim projecte, i va afegir que no té intenció de reinventar-se.

stats