Cinc dones a les nits de Telecinco

‘Hable con ellas’ uneix actualitat i entreteniment al ‘late night’ dels dimarts

Telecinco no tira la tovallola i tres mesos després de tancar el late show de Jordi González, Se enciende la noche -que només va aguantar set setmanes en antena-, ja té a punt una nova proposta per a aquesta franja. El nou programa, que s’estrena aquesta nit (0.15 h) i s’emetrà cada dimarts, tindrà una posada en escena innovadora, ja que el presentaran cinc dones: Sandra Barneda, Beatriz Montañez, Natalia Millán, Yolanda Ramos i Alyson Eckmann. D’aquí el nom del format: Hable con ellas. “Fer un xou d’entreteniment amb cinc presentadores, sense que n’hi hagi cap amb un paper preponderant sobre les altres, és inèdit a Espanya”, assegura Óscar Cornejo, productor executiu de La Fábrica de la Tele, la productora responsable del format.

Les cinc cares visibles del nou programa responen a perfils molt diferents. Barneda és l’única que té experiència en aquesta franja -havia presentat, al costat de Jordi González, La noria i El gran debate -, mentre que Montañez, l’altra de les presentadores que té perfil periodístic, prové de l’humor d’ El intermedio. Per la seva banda, Millán -actriu i ballarina- concentra la seva experiència televisiva sobretot en sèries com El internado i, actualment, Velvet i Dreamland, i tot i que va fer de jurat a Tienes talento,aquí debutarà com a presentadora. També s’estrenarà en aquesta faceta Ramos, una actriu còmica que ha participat en diversos formats televisius i que acaba de ser premiada a Màlaga pel seu paper a la pel·lícula Carmina i amén. Per acabar, Eckmann, nascuda als EUA, és col·laboradora del programa de Los 40 Principales No te cortes.

Precisament, el nou espai pretén explotar aquesta diversitat de perfils fent que cada presentadora hi contribueixi amb la seva “personalitat” i els seus “punts de vista”. Segons Telecinco, Barneda hi aportarà la “curiositat”; Montañez, l’“espontaneïtat”; Millán, la “reflexió”; Ramos, la “comicitat”, i Eckmann, la “descaradura”.

Política i ‘Supervivientes’

Hable con ellas barrejarà informació i entreteniment i s’hi tractaran una gran diversitat de temes. Cada setmana passaran pel plató un o dos “protagonistes de l’actualitat” per ser entrevistats, i també es faran dues tertúlies, moderades per les cinc presentadores però amb un to molt diferent: la primera estarà vinculada a l’actualitat i tractarà temes polítics, socials i econòmics, i l’altra girarà al voltant del reality de la mateixa cadena, Supervivientes, i es dedicarà a analitzar l’última hora de les dues illes on conviuen els concursants. Els continguts del programa es completaran amb actuacions musicals de “primeres figures” del panorama espanyol i internacional.

Hiba Abouk, Villalobos i un càsting masculí

Hable con ellas estarà en mans de cinc dones, però també hi haurà un col·laborador masculí, que s’encarregarà de fer el seguiment de les xarxes socials durant l’emissió. Triar-lo serà una de les tasques de les presentadores en el programa d’aquesta nit, a través d’un càsting en què participaran un monologuista, un actor i un reporter de Sálvame, entre d’altres. L’actriu Hiba Abouk, protagonista de la sèrie El Príncipe, i Celia Villalobos, vicepresidenta primera del Congrés, seran les dues convidades del programa inaugural.

Més continguts de

El + vist

El + comentat