EL RADAR
Mèdia 23/09/2013

Les 'Criadas y malvadas' treballaran els caps de setmana

J.c.
1 min

Telecinco estrenarà la sèrie Criadas y malvadas en obert dissabte que ve -dia 28 de setembre- a les 16.00 hores. La cadena promociona des de fa una temps Devious maids - així és com es diu la sèrie en la seva versió nord-americana- i en l'anunci ja es pot entreveure que aquesta ficció es podria entendre com l'hereva llatina de Mujeres desesperadas . Amb la producció d'Eva Longoria, la sèrie té com a cançó de referència la del jove John Newman Love me again , i ha estat un dels últims èxits als EUA a través del senyal del canal Lifetime.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la sobretaula del cap de setmana, la sèrie substituirà En cuerpo y alma , una ficció protagonitzada per Patrick Wilson, que hi fa el paper d'un cirurgià milionari que es queda vidu i té aparicions de la seva difunta dona. En aquest espai, la ficció de les criades llatines d'un barri ric de Beverly Hills (EUA) precedirà el programa vespertí dels caps de setmana a Telecinco, ¡Qué tiempo tan feliz! , presentat per María Teresa Campos.

Criadas y malvadas , que s'inspira clarament en Mujeres desesperadas , però que parteix del culebró mexicà Ellas son la alegría del hogar , combina drama i comèdia. Concretament, se centra en les històries de cinc llatines que treballen com a assistentes en cases de famílies com les de Wisteria Lane. És a dir, la sèrie mostra les vides de les criades però, indirectament, deixa veure quines són les històries de les famílies que les tenen contractades, ja que elles en parlen habitualment. Un assassinat marca l'inici de la sèrie.

stats