Mèdia 09/07/2013

Cuatro contraataca amb 'Touch' i Kiefer Sutherland

Selena Soro
2 min
El Jake és un nen autista que pot preveure les accions de les persones a través dels números.

Barcelona.Kiefer Sutherland, el cèlebre actor que va interpretar Jack Bauer a la sèrie 24 , torna a la petita pantalla de la mà de Cuatro. La cadena de Mediaset estrena aquesta nit (22.30 h) un doble episodi de Touch , una ficció que combina acció, ciència i espiritualitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sutherland encarna aquesta vegada Martin Bohm, un antic periodista del New York Herald desesperat per poder comunicar-se amb el seu fill Jake (David Mazouz), un nen autista d'11 anys que no diu ni una paraula des de la mort de la seva mare, víctima dels atemptats de l'11-S.

Després de diversos intents per escolaritzar el seu fill, Martin rep la visita de Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw), una treballadora social que s'adona que el Jake té una habilitat molt especial: té el poder d'analitzar els patrons de comportament dels individus del seu entorn i de preveure les seves accions a través de fórmules numèriques.

El professor Arthur Teller (Danny Glover) serà l'encarregat de desxifrar les equacions del nen i d'estudiar com poden arribar a influir en la vida de les persones. Teller està convençut que el nen té un codi de comunicació més evolucionat que la resta de gent, i que gràcies a ell podran descobrir les connexions entre les accions del passat i els fets del present i del futur.

De fet, Touch parteix de la premissa que totes les persones estan interconnectades, encara que aparentment sembli que no tinguin cap relació. "Les nostres vides estan unides de manera invisible a la d'altres persones, el destí de les quals està unit al nostre", reflexiona la sèrie nord-americana. Un exbomber obsessionat amb la loteria o un home de negocis desesperat són alguns dels personatges que els protagonistes hauran d'interconnectar.

Del creador d''Herois'

Touch és l'última sèrie de Tim Kring, el creador d' Herois i Crossing Jordan . La ficció, nominada en dues ocasions als premis Emmy, es va estrenar als Estats Units el gener del 2012 de la mà de Fox. Poc abans que finalitzés l'emissió de la segona temporada, el maig del 2013, la cadena nord-americana en va anunciar la cancel·lació. Està previst que Cuatro emeti els 26 episodis de la sèrie d'una tirada.

stats