Mèdia 04/09/2012

Eva Longoria troba substitut per a Edu Cruz

Selena Soro
2 min

Ni l'actriu Eva Longoria (01) ni el germà de Penélope Cruz, Edu Cruz , perden el temps amb lamentacions. Quatre mesos després de la seva ruptura, tots dos han trobat ja una nova parella. La protagonista de Mujeres desesperadas està sortint amb Mark Sánchez , un jugador de l'equip de futbol americà dels New York Jets, segons assenyalen diversos mitjans dels Estats Units. L'actriu ni ho ha confirmat ni ho ha desmentit, però sí que ha confessat que està en un molt bon moment "professional i personal". Aquest cap de setmana, a més, ha gaudit d'un romàntic dinar a l'exclusiu club de golf de Donald Trump a Nova York. Edu Cruz, mentrestant, no deixa de penjar fotografies a Twitter acompanyat d' Ana Recarte , desconeguda fins ara, i que el germà de Penélope Cruz ha batejat com a "petit àngel".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Abans de la seva relació amb el cantant espanyol, Longoria estava casada amb el jugador de bàsquet Tony Parker . El 2010 van separar-se, després de tres anys de matrimoni, per una presumpta infidelitat de l'esportista.

Bruce Willis contra Apple

Amb 57 anys, Bruce Willis (02) ja està pensant en el seu testament. Vol deixar-ho tot a les seves filles, incloses les cançons que ha descarregat d'iTunes, que van des de The Beatles fins a Led Zeppelin. El servei d'Apple, però, no permet que es comparteixin les cançons amb altres usuaris: qui les descarrega és l'únic que té permís per escoltar-les.

Per això, el protagonista de L'últim boy scout ha demanat als seus advocats que creïn un fideïcomís sobre les seves cançons i que estudiïn les mesures legals que es poden prendre per contravenir la norma d'iTunes que no permet llegar les cançons. Willis és conegut des de fa temps pel seu suport als moviments que demanen més drets per als internautes.

Més problemes per a Stewart

La protagonista femenina de Crepuscle , Kristen Stewart (03) , no està passant pel seu millor moment. A la ruptura amb Robert Pattinson , que va deixar-la per una infidelitat de l'actriu, ara s'hi suma el divorci dels seus pares. Segons publica el portal TMZ, Jules i John Stewart han passat pels jutjats per "diferències irreconciliables" després de 27 anys junts.

L'emoció d'Amaia Salamanca

La intèrpret Amaia Salamanca (04) , que va donar-se a conèixer pel seu paper a Sin tetas no hay paraíso, no va poder contenir les llàgrimes en el discurs que duia preparat per a la boda del seu germà. Amb més de 150 convidats, la cerimònia va tenir lloc en un local de moda de Marbella, anomenat Puro Beach, a peu de platja i propietat de l'actual nòvio d'Amaia Salamanca, l'empresari Rosauro Baro.

stats