Publicitat
Publicitat

SÈRIE POLÈMICA

'Física o química' se salva, però salta a Neox

La sèrie Física o química ha rebut una altra oportunitat, després que els responsables d'Antena 3 decidissin liquidar-la el 13 de juny. En concret, tindrà una segona etapa a Neox. La decisió arriba després d'una campanya instada per la mateixa cadena, a través de la seva pàgina web, en la qual demanava als fans que exigissin el retorn de la sèrie. La maniobra, amb un inequívoc regust de màrqueting, ha donat resultats i ha aconseguit una àmplia presència de la marca a les xarxes socials, tot i que la realitat és que Física o química havia perdut gairebé de la meitat dels 3,1 milions d'espectadors que tenia al principi.

En tot cas, hi haurà un tall entre totes dues encarnacions: el càsting per a la seva etapa a Neox serà completament nou respecte als 77 capítols anteriors, corresponents a les set temporades que s'han emès.

Però no tothom està content amb el retorn d'aquesta ficció ambientada a les aules. Telespectadors Associats de Catalunya (TAC) emetia ahir una nota en què lamentava el reviscolament de la sèrie: "Difon un estereotip irreal i profundament negatiu de la joventut i del personal docent".

Per TAC, les qüestions físiques i químiques que retrata la sèrie són perjudicials per als espectadors adolescents: "La droga i l'alcohol es consumeixen sense mostrar-ne les conseqüències [...] i la sexualitat es banalitza".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT