Mèdia 05/09/2012

Geri Halliwell i Russell Brand, parella sorpresa

S.s.g.
2 min
Geri Halliwell i Russell Brand, parella sorpresa

La cerimònia que el 12 d'agost va posar punt final als Jocs Olímpics de Londres també va donar el tret de sortida a una nova relació. Tant l'exintegrant de les Spice Girls Geri Halliwell (01) com l'exmarit de la cantant Katy Perry, Russell Brand , hi actuaven, i ara són parella, segons ha confirmat Halliwell al diari gratuït Metro . "La nostra relació és un autèntic huracà", ha comentat l' spice girl .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i reconèixer que ha trobat l'amor, Geri Halliwell afirma que no per això Brand és l'home de la seva vida, que ella és molt exigent i que vol algú "digne de confiança, tendre i amable".

Russell Brand va estar casat amb Katy Perry , però al cap de poc més d'un any ell li va demanar el divorci. La cantant es negava a tenir fills i ell, segons Showbizspy, volia formar una família com més aviat millor.

Mentre Brand fa els primers passos amb Halliwell, Katy Perry gaudeix de la seva solteria a Disneyland París. Fa poc més d'una setmana John Mayer , fins ara nòvio de Perry, la va deixar.

Russell Crowe, nàufrag

Els guardacostes van haver rescatar el cap de setmana passat l'actor Russell Crowe (03) , de 48 anys, després que perdés l'orientació mentre practicava caiac a Long Island, a l'estat de Nova York.

Després de l'incident, Russell Crowe va agrair a través de Twitter la tasca de la Guàrdia Costanera. Actualment l'actor és a l'illa nord-americana rodant el seu últim projecte cinematogràfic, Noé , sota les ordres de Darren Aronofsky, el director de Cigne negre .

Chris Brown, de ressaca

El raper Chris Brown (02) va ser l'actuació estrella de la festa Kandy Vegas, que se celebrava dissabte al Hard Rock Hotel & Casino."Quina nit...", va tuitejar Brown unes hores després de la seva aparició. El cantant, de 23 anys, va acompanyar el missatge d'una fotografia -que després va esborrar- d'ell estirat i begut sobre una taula de billar, al més pur estil Gran ressaca a Las Vegas . Segons el portal Bekia, Chris Brown també va aprofitar la nit per carregar contra la seva exparella Rihanna. El raper va afirmar que està cansat que la cantant de Barbados continuï parlant de la pallissa que ell li va clavar l'any 2009, i per la qual li van imposar una ordre d'allunyament. Tot i això, Rihanna sempre ha mantingut que Brown va ser l'amor de la seva vida.

Michael Phelps i el pòquer

Qui també ha estat per Las Vegas és el nedador Michael Phelps (04) , que ha guanyat ni més ni menys que 100.000 dòlars (80.000 euros) jugant a pòquer, segons el portal nord-americà TMZ. Actualment s'estima que la fortuna personal de Phelps ascendeix a més de 35 milions d'euros.

stats