Publicitat
Publicitat

‘Hable con ellas’ torna a Telecinco i busca presentadora

El programa Hable con ellas torna aquesta nit a Telecinco amb Sandra Barneda, Yolanda Ramos, Marta Torné i Rocío Carrasco com presentadores, a les quals s’unirà una cinquena copresentadora que serà elegida en un “càsting” que s’oferirà als espectadors en cada edició de l’espai televisiu. El programa comença amb la presentadora colombiana Ximena Córdoba com a primera candidata. Aquesta figura mediàtica, que ha revolucionat la presentació del temps dels EUA, descobrirà al llarg d’una entrevista la seva trajectòria i aspiracions professionals.

A més, el programa de rellançament de Hable con ellas, un espai que va ser retirat de la graella de Telecinco a finals de setembre, tindrà com a convidats el meteoròleg José Antonio Maldonado i l’aventurer Jesús Calleja, que fa un programa a Cuatro, un canal també de Mediaset.

En la seva nova etapa, el programa de Barneda apostarà per “la presentació femenina múltiple, l’espontaneïtat, els debats dinàmics i àgils sobre les qüestions més candents de l’actualitat i els diàlegs oberts” amb convidats protagonistes de l’actualitat. El format va viure diverses polèmiques amb els convidats al plató durant la seva primera etapa, l’última de les quals van protagonitzar el cantant Bertín Osborne i la presentadora Beatriz Montañez, que va deixar el programa al juliol i que va discutir amb Osborne sobre la situació de Veneçuela. En un altre dels enfrontaments més sonats del programa, que s’emetia en horari de late night, el productor José Luis Moreno va arribar a anunciar una denúncia a Yolanda Ramos, que li va recriminar en directe uns deutes per una feina de feia anys.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT