MITJANS PÚBLICS
Mèdia 03/02/2012

Homs considera avui "impensable" treure els anuncis de Catalunya Ràdio

A.c.r.
1 min
Homs considera avui "impensable" treure els anuncis  de Catalunya Ràdio

BARCELONA.El portaveu del Govern, Francesc Homs, va matisar ahir la decisió de la ponència que redacta la nova llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) d'introduir al text la supressió progressiva de la publicitat de Catalunya Ràdio. En declaracions a Els matins de TV3, Homs va qualificar d'"impensable" que els mitjans de la CCMA deixin d'emetre anuncis en el context actual.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el mateix sentit es van manifestar el comitè d'empresa i el comitè professional de l'emissora pública, que en un comunicat mostraven la seva "sorpresa" per l'aprovació d'aquesta esmena presentada pel PP. En la seva opinió, la supressió de la publicitat "qüestiona i posa en perill la viabilitat" de l'emissora, que ha patit, recorden, una retallada pressupostària del 36%. Els comitès recorden que la llei limita a un màxim de sis minuts per hora la quantitat de publicitat que les emissores públiques poden emetre, i demanen "seure amb els partits polítics" perquè disposin de tota la informació sobre la situació de Catalunya Ràdio "abans de prendre una decisió definitiva".

Tant el Col·legi de Periodistes de Catalunya com el Sindicat de Periodistes de Catalunya també han mostrat la seva oposició al fet que la ràdio pública hagi de deixar d'emetre publicitat.

stats