NOVES TECNOLOGIES
Mèdia 04/04/2012

Instagram ja està disponible per a Android

S.s.
1 min
Instagram ja està disponible per a Android

BARCELONA.Instagram, la popular aplicació de fotografia per a smartphones , ja està disponible per als usuaris d'Android. "Hem estat treballant incansablement per fer aquesta aplicació", van afirmar ahir els responsables d'Instagram a través del seu blog.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins ara, l'aplicació només es podia descarregar als dispositius d'Apple, però des d'ahir ja es pot baixar de manera gratuïta a Google Play, la nova botiga d'aplicacions de Google.

El cofundador d'Instagram, Kevin Systrom, ja va anunciar la setmana passada que la versió per a Android era imminent: "L'usuari trobarà els mateixos filtres i la mateixa comunitat que a la versió per a iOS. De fet, aquesta és encara millor. Una bogeria", va dir. "Estem un pas més a prop d'arribar al nostre objectiu: que qualsevol persona pugui compartir el món que l'envolta a través de la lent del seu telèfon", van afegir ahir els desenvolupadors al blog de l'aplicació.

Instagram, que es va fer pública fa poc més de dos anys, ja té 30 milions d'usuaris. L'aplicació s'ha convertit en tot un fenomen social: més enllà de filtrar fotografies, en millora la qualitat. A més, funciona com a xarxa social i permet compartir les imatges a Facebook, Twitter, Tumblr i Foursquare. "D'aquí poc" podria arribar també a Flickr, segons afirmen els desenvolupadors. Per tot això, les plataformes mòbils diferents d'Apple -com Android, el sistema operatiu més utilitzat als EUA- ja havien sol·licitat tenir una versió compatible amb els seus sistemes operatius.

Només una hora després d'anunciar la nova versió, l'aplicació per a Android comptabilitzava més de 4.000 descàrregues.

stats