Mèdia 10/03/2011

Lluís Falgàs: "La meva filla em fa un curset De Facebook i Twitter"

1 min
Lluís Falgàs és periodista dels serveis informatius de TVE-Catalunya.

Només tinc el telèfon d'empresa, però el faig servir per a tot perquè considero que sóc periodista les 24 hores. És bastant nou, però absolutament clàssic, igual que l'anterior. El faig servir molt. Moltíssim! Diria que en tinc una dependència absoluta. Un dia me l'havia deixat i vaig desfer 50 quilòmetres per anar-lo a buscar, tot i que segurament no m'hauria fet falta! Suposo que tenir un smartphone em podria anar bé, perquè no hauria d'estar sempre pendent de buscar un ordinador: tindria l'oficina ambulant. De moment, però, no m'ho he plantejat seriosament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc un perfil al Facebook, però no el faig servir gaire. Si algú em demana que l'agregui ho faig, però és una eina que utilitzo molt poc i que de moment no domino gaire. De fet, he demanat a una de les meves filles que me'n faci un petit curs, perquè crec que és molt necessari i tinc intenció d'entrar-hi més a fons durant els propers mesos. A Twitter encara hi estic menys posat, però també he demanat a les meves filles que em donin un cop de mà.

Miro molt la televisió. Faig bastant zàping, però segueixo especialment els programes informatius i els canals d'informació permanent. I fora d'això, també miro el futbol. La ràdio també l'escolto molt. El primer gest que faig quan em desperto és encendre-la! I després, durant el dia, vaig amb un auricular connectat al telèfon per escoltar les emissores d'informació.

stats