Marc Anthony i la seva ex, barallats per la pensió dels fills

La separació de Marc Anthony i l’ex Miss Univers Dayanara Torres encara cueja, deu anys després, per culpa ara de la manutenció dels dos fills que tenen en comú. La model ha demanat un augment de la pensió per a Ryan, de 10 anys, i Cristian, de 13, de manera que passi dels 59.000 als 91.000 euros mensuals per a cadascun dels dos nois. L’exparella del cantant ha explicat que els diners que rep actualment només cobreixen les despeses de l’apartament de Los Angeles (Califòrnia) on viu amb els dos nois i, per això, ha sol·licitat l’increment de la pensió. L’autor de hits com Vivir mi vida i Cambio de piel s’hi ha negat.

La baralla entre tots dos ha fet aflorar algunes dades econòmiques relatives a l’astre de la cançó pop. Així, s’ha revelat que, en els últims 36 mesos (fins a finals del 2013), va ingressar 1,1 milions d’euros mensuals. A més, té quatre propietats que estan valorades en 23 milions d’euros (tot i que ha de fer front a unes despeses de 317.000 euros mensuals per mantenir-les). Avui tots dos defensaran la seva posició davant el Tribunal Suprem de Los Angeles.

En la fase inicial del judici, Marco Antonio Muñiz -nom real del cantant- va explicar que estava d’acord amb el fet que els nens visquessin en un lloc millor, però va objectar que hagués de pagar més diners. L’intèrpret va considerar que la seva exparella no supervisa bé l’economia familiar.

Marc Anthony i Dayanara Torres es van casar el 9 de maig del 2000 a Las Vegas. El primogènit naixia el febrer del 2001 i el segon fill l’agost del 2003. Després d’una primera separació el 2002, van renovar els vots pocs mesos després. Però les dificultats van seguir sent constants fins que, el gener de 2004, Dayanara va demanar el divorci. Com a part de la seva recuperació per l’accidentada relació, la model va canviar l’anell de compromís per un rellotge Cartier amb diamant incrustat i va escriure un llibre en el qual explicava com havia arribat a triomfar després del divorci. Mig any més tard ell es casava amb Jennifer Lopez, amb qui va tenir bessons. Anthony té, a més, una altra filla, Ariana, de la seva exnòvia Debbie Rosado, una policia de Nova York.

Més continguts de