RÀDIO
Mèdia 12/07/2013

Marc Garriga presentarà a l'estiu 'El matí de Catalunya Ràdio'

à.g.m.
1 min

BarcelonaEl periodista Marc Garriga serà l'encarregat de conduir El matí de Catalunya Ràdio a partir de dilluns, quan comença la temporada d'estiu. Substitueix així Manel Fuentes, que s'acomiada avui amb un programa especial emès des de l'Antiga Fàbrica Damm. A la tarda, com ja va avançar l'ARA, serà Albert Miralles qui ocupi la franja de 4 a 7 de la tarda, amb el programa 35 dies . La programació d'estiu de Catalunya Ràdio es complementa amb un programa d'entrevistes pausades a càrrec de Joan Barril, un de reflexió, amb Xavier Graset, i Adam Martín presentant El suplement d'estiu . A més, torna el concurs El salvaVives , amb Sergi Vives. I Sílvia Cóppulo conversarà íntimament amb convidats a El divan .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el cas de RAC1, Jordi Basté aguanta la temporada una setmana més i plegarà divendres que ve. Durant l'estiu radiofònic el substituirà el periodista David Jobé, que ja s'havia posat al davant dels micros d' El món a RAC1 en estius anteriors. Durant el cap de setmana, el Via lliure amplia horari i s'emetrà de 9 del matí a 12 del migdia.

Pel que fa als caps de setmana de l'emissora del Grupo Godó, el periodista sabadallenc Xavi Bundó s'encarregarà de substituir Marta Cailà. Bundó, durant la temporada regular, és membre de l'equip d' El món a RAC1 .

stats