Marc Garriga repetirà a l’estiu amb ‘El matí de Catalunya Ràdio’

El periodista Marc Garriga serà l’encarregat de conduir el magazín matinal de Catalunya Ràdio durant la temporada d’estiu, que comença el 14 de juliol, segons ha pogut saber l’ARA. Substituirà així Mònica Terribas, que tancarà curs el divendres 11. Garriga, que és cap de nous formats i continguts digitals a l’emissora pública, ja va presentar el programa l’estiu de la temporada passada. Tot i que la majoria de conductors de programes agafen vacances el dia 11, les seves veus se seguiran sentint al llarg de les setmanes d’estiu, perquè alguns deixaran gravats programes especials que s’aniran emetent durant els mesos de juliol i agost.

L’emissora ha encarregat també a la periodista Mireia Mallol que assumeixi la franja de les tardes, entre les quatre i les set, després que l’any passat la presentés Albert Miralles. La periodista és coneguda pels oients per haver sigut una de les presentadores del veterà programa La nit dels ignorants.

Ricard Ustrell a ‘El suplement’

Els caps de setmana, Sílvia Cóppulo deixarà El suplement en mans de Ricard Ustrell, que aquesta temporada ha estat el coordinador del programa Els optimistes, d’Àngel Llàcer i Manu Guix.

Adam Martín, que la temporada anterior havia conduït el magazín matinal dels caps de setmana, es retrobarà amb els oients a l’estiu, però amb un nou programa, anomenat Sans i estalvis, sobre salut i hàbits saludables.

El + vist

El + comentat