EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 22/05/2011

Pep Pla: "A les nits i els caps de setmana, desconnecto el mòbil"

1 min
L'actor Pep Pla dirigeix el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa.

Ara fa un any just que tinc una Blackberry. Me la vaig comprar perquè a la feina la trobava molt necessària: fa quatre anys que sóc director del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa, i això implica molta feina de gestió, d'oficina. Sovint tinc reunions a diferents llocs, i em va molt bé tenir sempre la possibilitat d'accedir al correu electrònic. Per a aquestes coses, la trobo molt còmoda. Això sí, no faig servir la connexió a internet per a res més que no sigui l'e-mail. I de fet, a banda de les trucades i els missatges, és l'única funció de la Blackberry que faig servir. Com a màxim, un puntet de Bluetooth i alguna foto, però la càmera és bastant dolenta i no la faig servir gaire. Comparat amb altra gent, no es pot dir que estigui gaire enganxat al telèfon. A més, a la nit i el cap de semana -i de fet, sempre que vull descansar- el desconnecto.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per ara no tinc cap compte a les xarxes socials. Tot i així, faig servir els del Centre d'Arts Escèniques, que ens serveixen per difondre el que fem. És a dir, que ja hi tinc una mica de contacte.

Miro la televisió unes quatre hores a la setmana. No gaire. Normalment és als vespres, però no hi ha cap programa que intenti no perdre'm mai. M'agrada Polònia , però si un dia no el puc veure, no passa res. A la ràdio, em considero bastant de RAC 1, tot i que escolto una mica de tot: Catalunya Ràdio, la COM, Ràdio 4, iCat fm... Normalment la poso al cotxe, especialment els caps de setma na.

stats