RECONEIXEMENT ALS PROGRAMES I PROFESSIONALS DE LA TELEVISIÓ
Mèdia 18/02/2011

Premi Zapping a 'El convidat'

Els premis Zapping van distingir TVC amb quatre guardons en la gala celebrada ahir a la nit. El convidat , Quèquicom , Hat-trick , el Telediario i la sèrie Los protegidos van ser alguns dels guanyadors.

Albert Castellví Roca
2 min

Barcelona.Televisió de Catalunya, amb quatre guardons, va ser la principal triomfadora de la 16a edició dels premis Zapping, que atorga Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC), i que es van lliurar ahir a la nit. Televisió Espanyola i Antena 3 van imposar-se en tres categories, i Cuatro i La Sexta, en una.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa El convidat , que presentava Albert Om, va aconseguir el premi al millor espai d'entreteniment, un reconeixement que el conductor de l'espai atribueix a l'aposta per la "televisió tranquil·la, reposada", que contrasta amb "el ritme ràpid i l'espectacularitat" que dominen generalment la pantalla. En declaracions a l'ARA, Om va agrair "la generositat dels amfitrions" que el van acollir, que constitueix "la base del programa". El periodista es va mostrar satisfet "perquè tot el que ha passat amb el programa han estat bones notícies", i assegura que el premi és "un estímul perquè la segona temporada sigui millor". De moment, els nous episodis estan en fase de producció, i es calcula que s'estrenaran a finals d'any.

A banda d' El convidat , l'edició de cap de setmana del Telediario , de La 1, va ser considerada el millor programa informatiu, i pel que fa a la ficció, Los protegidos , d'Antena 3, va aconseguir el trofeu que la distingeix com a millor sèrie.

Els premis també valoren la tasca dels canals locals, i en aquesta ocasió han reconegut Barcelona Televisió per l'espai Banda sonora , i TV10, de Sant Esteve Sesrovires, per En paral·lel . El premi especial TAC ha estat per al Club Super3 , que divendres va complir 20 anys.

Un jurat format pels degans de les facultats de comunicació catalanes, directors d'emissores de ràdio i experts en televisió d'alguns mitjans escrits va escollir els guanyadors entre els finalistes proposats pels espectadors a través de la web de la fundació TAC.

stats