Mèdia 20/08/2013

'Punto pelota' va caure diumenge per presumptes motius "tècnics"

A.c.r.
1 min

Barcelona.Els espectadors que diumenge a la nit van sintonitzar Intereconomía per veure com analitzaven els tertulians de Punto pelota la primera jornada de Lliga es van quedar amb les ganes de poder-ho fer. A través d'un rètol la cadena els informava que per "problemes tècnics" el programa no s'emetria. En el seu lloc va oferir un espai de telebotiga, un contingut que ocupa la resta de la graella d'un canal que està ofegat econòmicament i que ha omplert l'agost a base d'espais enllaunats per estalviar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas, però, sembla amagar alguna cosa més que els "problemes tècnics" que al·lega Intereconomía. Diumenge, malgrat la insistència dels usuaris de Twitter, cap dels col·laboradors del programa no van fer cap referència a la seva inesperada absència, i només el presentador, Josep Pedrerol, en va parlar a través d'un tuit enviat dues hores abans del moment previst per a l'inici de l'emissió, en què, simplement, emplaçava els espectadors a dilluns, sense més explicacions. Ahir, Pedrerol va deixar entreveure un cert escepticisme en relació amb la versió oficial quan va piular: «Aquesta nit torna Punto pelota , sense "problemes tècnics" ni res d'això».

Una possible explicació a tant de misteri podria ser una estratègia de la cadena per generar expectativa a l'entorn de l'emissió d'ahir, que va coincidir amb l'estrena a Cuatro de Tiki-taka , un nou rival directe per a Punto pelota . De fet, Intereconomía presentava el programa d'ahir com l'inici de la temporada, tot i que l'espai ja havia tornat a la graella dilluns de la setmana passada.

stats