EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 04/04/2011

Raül Llimós: "Puc fer entre 20 i 30 trucades cada dia"

1 min
Raül Llimós condueix el programa Primer toc a RAC 1.

Tinc un iPhone 3GS des de fa un any i mig, i en trec molt de rendiment: trucades, WhatsApp, Facebook, Twitter, i també tinc altres aplicacions com Google Maps, Ebuddy per xatejar, o la de La Caixa. Potser faig entre 20 i 30 trucades cada dia, i en rebo unes 20 o 30 més. Un 70%, de feina. Tinc la sensació que em passo molta estona parlant per telèfon, però no em cansa, sinó que cada cop m'agrada més. Gairebé tothom del meu entorn té iPhone o Blackberry i, per tant, fem servir més el WhatsApp que els SMS perquè és gratis. De missatges abans n'enviava molts, però ara només n'envio cinc o deu al dia, quan sé que l'altra persona no té WhatsApp. És una aplicació molt útil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Twitter el faig servir cada dia. És una eina professional i cada dia hi dic alguna cosa. El Facebook, en canvi, no l'utilitzo tant. Fins i tot he tingut temptacions d'esborrar-me'n, perquè tenia massa amics oients i no en treia profit en el terreny personal; però ara he descobert que hi ha opcions per seleccionar els contactes, i de moment el mantinc.

Intento escoltar una mica de tot, de la ràdio. Per proximitat, escolto molt RAC 1, però també programes d'altres emissores, sobretot esportius, perquè els fan companys i perquè m'agraden. La tele només la miro a la nit. De la tele convencional, miro el Buenafuente o l'Évole, però miro molta tele a la carta: documentals, sèries, pel·lícules... De vegades les compro en DVD i de vegades me les baixo.

stats