Publicitat
Publicitat

TVE tornarà a provar sort amb ficció pròpia en la graella del 2015

El consell d’administració de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) ha aprovat l’inici de la producció de dues noves sèries que es començaran a emetre al llarg de l’any 2015 a La 1 i que, amb tota probabilitat, s’instal·laran en la franja de la sobretaula, una de les que ha perdut més audiència des que la sèrie Amar en tiempos revueltos es va traslladar a les tardes d’Antena 3.

Televisió Espanyola ha aprovat els plantejaments de Seis hermanas, de Bambú Producciones, i Acacias 38, de la productora Boomerang TV. Malgrat que els dos títols encara són provisionals, la primera narrarà la història de sis dones que “es veuen obligades a canviar completament la seva visió de la vida i a créixer com a persones” per enfrontar-se a una nova realitat: l’empresa familiar està en crisi i l’única manera de salvar-la depèn exclusivament d’elles. Per la seva banda, el projecte de ficció de Boomerang TV, que s’ha presentat amb el nom d’ Acacias 38, explicarà la història dels veïns d’un carrer ple de petits comerços “on transcorre la vida de les famílies burgeses i de les criades que hi treballen”. La ficció es fixarà en les històries de les noies que han emigrat a la ciutat per guanyar-se la vida i treballar al servei de la classe benestant.

Les dues productores amb què treballarà TVE li han reportat fins ara bones xifres d’audiència. Bambú Producciones va ser la responsable de les sèries Gran Reserva i Gran Reserva. El origen, que va omplir el buit d’ Amar en tiempos revueltos sense sort. Boomerang TV és la productora que està al darrere de Los misterios de Laura, de la qual la cadena NBC ha fet un remake als Estats Units.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT