FINAL DE COPA A LA RÀDIO
Mèdia 20/04/2011

Puyal fa versionar cançons per animar el Barça

Albert Castellví Roca
2 min

Barcelona.La transmissió d'en Puyal de Catalunya Ràdio estrenarà aquesta nit, durant la final de la Copa del Rei entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, una sèrie de càntics per animar els jugadors del Barça i celebrar els possibles èxits que aconsegueixi a partir d'avui l'equip. Es tracta de les adaptacions de diverses cançons ben conegudes per tot el públic, cadascuna de les quals està dedicada específicament a un dels jugadors i que es podran sentir al llarg de la transmissió en el moment en què els homenatjats facin alguna acció digna de reconeixement.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'adaptació dels temes, que s'ha dut a terme amb la col·laboració del grup Trobada, ha anat a càrrec del mestre Jordi Badia, mentre que de la direcció artística se n'ha encarregat Leo Adrogué, responsable de la preproducció d'àudio de la transmissió. Els cants tenen, segons indica l'emissora, un "to alegre i festiu", tal com correspon a aquestes ocasions.

La Banda de la TdP, com s'anomenarà aquesta nova incorporació, debutarà durant el partit d'aquesta nit al camp de Mestalla, però la intenció és que a partir d'ara es mantingui com un element més per complementar les transmissions dels partits del Barça a Catalunya Ràdio, que lidera Joaquim Maria Puyal i que, asseguren, "basen el seu lideratge en la innovació permanent". L'última mostra d'aquesta voluntat de millorar la qualitat de la narració dels partits és la introducció d'aquesta "aportació musical" a la realització sonora.

Com és habitual, La transmissió d'en Puyal començarà avui una hora abans de l'inici del partit. A la mateixa hora, les 20.30, s'obriran les portes del cinema Urgel, on RAC 1 ha organitzat per a aquesta nit una fórmula alternativa de seguir la final de Copa: 1.800 oients -els guanyadors dels sortejos que s'han dut a terme diàriament durant les últimes setmanes- tindran ocasió de veure el partit en directe a través de la pantalla de cinema més gran de Catalunya mentre sentin la narració del partit de Joan Maria Pou i la resta de l'equip d' El Barça juga a RAC 1 .

stats