EL RADAR

Telecinco posa avui el punt final a la sèrie 'Tierra de lobos'

Telecinco emet aquesta nit (22.30) l'últim capítol de la tercera temporada de Tierra de lobos, que suposarà el comiat definitiu de la sèrie. La cadena ha optat per programar els dos últims episodis en dos dies consecutius: el penúltim es va veure ahir -en dimarts, el dia que la ficció ha ocupat durant tota aquesta temporada-, i només 24 hores després ja s'oferirà el desenllaç.

Segons ha avançat Telecinco, un dels principals focus de tensió en aquest últim episodi seran els germans Bravo, ja que el gran, el César, haurà de decidir si accepta el pacte que li va proposar ahir el malvat Don Joaquín: la llibertat a canvi d'assassinar els seus dos germans, l'Aníbal i l'Hugo. Però ells dos no seran els únics que estaran en perill de mort aquesta nit, ja que la Nieves no està disposada a permetre que la seva madrastra, l'Elena, es quedi amb l'herència de Lobo, per la qual cosa ha decidit contractar una persona perquè la mati. Paral·lelament, el tinent encarregat d'investigar la mort de Lobo vol anar-se'n del poble amb algun culpable, i ho farà costi el que costi.

Protagonitzada per Álex García, Juan Fernández, Silvia Alonso i Junio Valverde, Tierra de lobos es va estrenar el setembre del 2010, i la segona temporada va arribar just un any més tard. Durant el 2012 la ficció es va mantenir allunyada de la graella, però va reaparèixer el setembre passat. A falta dels dos últims capítols, aquesta última temporada ha tingut de mitjana 2.068.000 espectadors i un 12,3% de quota de pantalla, unes xifres clarament inferiors a les de les dues etapes anteriors, que s'havien apropat als tres milions de seguidors i al 16% de share. A Catalunya la sèrie ha passat molt més de puntetes, amb un 8,1% i 205.000 espectadors aquest curs.