NOVETATS DE PROGRAMACIÓ
Mèdia 29/06/2011

Una sèrie de metges per al 'prime time' dels dimecres

La sèrie nord-americana Hawthorne , protagonitzada per una infermera apassionada per la seva feina i amb una complexa vida familiar, és l'aposta de TV3 per a la nit dels dimecres durant aquest estiu.

Albert Castellví Roca
1 min
Una sèrie de metges  per al 'prime time' dels dimecres

Barcelona.TV3 entrarà a l'hospital cada dimecres d'aquest estiu. Ho farà de la mà de Christina Hawthorne, la cap d'infermeres de la clínica Richmond Trinity. És la protagonista de Hawthorne , la sèrie que a partir d'avui (21.50) ocuparà el prime time dels dimecres a la televisió catalana, amb l'emissió de dos capítols setmanals. El canal de cable nord-americà TNT va estrenar-la l'estiu del 2009, i fa quinze dies en va emetre el primer episodi de la tercera temporada, tot i que les xifres d'audiència que ha obtingut fins ara no han estat especialment bones, amb uns tres milions i mig d'espectadors durant les dues primeres temporades i prop de dos i mig en els dos capítols emesos fins ara de la tercera etapa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una dona lluitadora

Christina Hawthorne, que recentment ha perdut el marit a causa d'un càncer i que és mare d'una adolescent, fa l'impossible per combinar les dificultats de la seva vida familiar amb la seva feina com a infermera. I no només això, sinó que a més ho dóna tot pels seus pacients i lluita contra les infinites traves burocràtiques que compliquen la seva tasca diària i contra l'apatia de molts dels seus companys, més preocupats per conservar la feina que per ajudar els malalts.

Li dóna vida l'actriu i cantant Jada Pinkett Smith -l'esposa de l'actor Will Smith-, coneguda especialment pel seu paper de Niobe a la segona i tercera part de la saga Matrix . La seva interpretació de Christina Hawthorne li va valer el premi de l'associació nord-americana per al Progrés de les Persones de Color (NAACP) com a millor actriu en una sèrie dramàtica.

El repartiment el completen Michael Vartan, David Julian Hirsh, Suleka Mathew, Christina Moore i Hannah Hodson.

stats