Publicitat
Publicitat

Les xarxes es burlen de la felicitació de Nadal dels Blair

La felicitació de Nadal de l’ex primer ministre britànic Tony Blair i de la seva dona, Cherie Blair, s’ha convertit en motiu de mofa a les xarxes socials. Concretament, Twitter s’ha omplert en pocs dies de comentaris sobre la fotografia que la parella ha escollit per desitjar bones festes.

Blair i la seva dona van enviar dilluns una postal en què apareixen molt junts, mirant fixament l’objectiu de la càmera que els fotografiava, amb un somriure que en el cas d’ell es queda en ganyota i un text per transmetre els millors desitjos per aquestes dates. Precisament aquesta ganyota de l’ex primer ministre ja s’ha convertit en imatge protagonista de milers de muntatges que circulen per internet.

En aquest sentit, el diari The Telegraph, per exemple, s’ha fet ressò de la fotografia de felicitació i de l’estranya cara amb què hi apareix el que va ser cap del govern laborista des del 1997 fins al 2007. El mitjà fins i tot s’ha atrevit a comparar la felicitació del matrimoni Blair amb una imatge dels actors de la mítica sèrie Friends Matthew Perry (Chandler) i Courteney Cox (Monica), i assegura que el polític britànic, com que és milionari, “hauria de tenir diners per gastar-se en una bona targeta de felicitació”, en lloc d’aparèixer “fent cares estranyes davant d’una finestra”.

Crítiques també a Nigel Farage

L’ex primer ministre no és l’únic que ha sigut motiu de burla a causa del disseny de la seva postal nadalenca. El líder del Partit per la Independència del Regne Unit (UKIP), Nigel Farage, també ha estat poc afortunat en la personalització de la felicitació que ha enviat aquest any.

Farage apareix a la seva felicitació en forma de caricatura mentre condueix un camió amb el qual ha passat per sobre del primer ministre conservador, David Cameron; el líder de l’oposició laborista, Ed Milliband, i el vice primer ministre liberaldemòcrata, Nick Clegg. Tots tres apareixen estirats a terra en el dibuix escollit per Farage.

Més d’un ja ha advertit que la felicitació de Farage, més que fer referència al Nadal, al·ludeix a la recent victòria del UKIP en les eleccions celebrades el 21 de novembre a la circumscripció anglesa de Rochester & Strood, en què el partit de Farage va aconseguir un segon escó al Parlament britànic.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT