Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Alicia Sánchez-Camacho, José Luis Ayllón, Helena Rakòsnik

ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO La líder del PP de Catalunya no es va voler perdre ahir l'obertura solemne de la legislatura a Madrid. No va trobar ningú, però, amb qui deixar el fill, i se'l va endur a la capital de l'Estat. Per no entrar amb ell a la recepció, el va deixar amb alguns assessors. Al Manuel, el nen, no li va fer cap gràcia i, enrabiat, va fer una senyora escena.

JOSÉ LUIS AYLLÓN El nou secretari d'estat de Relacions amb les Corts va participar ahir per primera vegada a la junta de portaveus al Senat. S'havia de reunir, entre d'altres, amb Marcelino Iglesias, portaveu del PSOE a la cambra alta i que té el català com a llengua materna, amb José Montilla, cap de files de l'Entesa, i Jordi Vilajoana, de CiU. Poc abans, al Congrés hi havia qui li feia broma i li suggeria que fessin la reunió directament en català.

HELENA RAKOSNIKAhir es va inaugurar el Saló de la Infància, en presència de la dona d'Artur Mas i de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Totes dues van llegir dos contes als nens. La primera va llegir La provisió de petons de la Zea . Rigau va decantar-se per un clàssic com En Patufet .

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT