ELS CROMOS
Opinió 28/12/2011

Els cromos: Alicia Sánchez-Camacho, José Luis Ayllón, Helena Rakòsnik

1 min

ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO La líder del PP de Catalunya no es va voler perdre ahir l'obertura solemne de la legislatura a Madrid. No va trobar ningú, però, amb qui deixar el fill, i se'l va endur a la capital de l'Estat. Per no entrar amb ell a la recepció, el va deixar amb alguns assessors. Al Manuel, el nen, no li va fer cap gràcia i, enrabiat, va fer una senyora escena.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOSÉ LUIS AYLLÓN El nou secretari d'estat de Relacions amb les Corts va participar ahir per primera vegada a la junta de portaveus al Senat. S'havia de reunir, entre d'altres, amb Marcelino Iglesias, portaveu del PSOE a la cambra alta i que té el català com a llengua materna, amb José Montilla, cap de files de l'Entesa, i Jordi Vilajoana, de CiU. Poc abans, al Congrés hi havia qui li feia broma i li suggeria que fessin la reunió directament en català.

HELENA RAKOSNIKAhir es va inaugurar el Saló de la Infància, en presència de la dona d'Artur Mas i de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Totes dues van llegir dos contes als nens. La primera va llegir La provisió de petons de la Zea . Rigau va decantar-se per un clàssic com En Patufet .

stats