CRÍTICA TV
Opinió 30/01/2012

Camps amargs

i
Guillem Sans
2 min

No trigarem gaire a veure Francisco Camps en un plató d'Intereconomía. Des que l'expresident valencià va ser declarat no culpable per l'afer dels vestits, la cadena ultradretana no para de vanagloriar-se d'haver defensat la seva innocència des del principi i denunciar una caça de bruixes sense precedents contra Camps. L'home de les converses íntimes, quasi sexuals, amb el Bigotes ja va entrar per telèfon a El gato al agua per agrair el suport al seu amic de l'ànima, i presentador de la tertúlia, Antonio Jiménez. Es van felicitar mútuament per la "innocència" de Camps, generant una confusió volguda sobre la diferència entre "innocent" i "no culpable". Els matisos, en periodisme, ja es veu que no són importants, sobretot si parles amb un amic teu. El millor, però, encara havia d'arribar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Al programa Dando caña , el sempre moderat Eduardo García Serrano opinava sobre Camps: "L'he de felicitar perquè ningú mitjanament sensat pot arribar a creure que una persona com Paco Camps es corrompi per quatre vestits i tres corbates". "És ser un enze, muntar-li aquesta mascletà", reblava desqualificant els qui no pensen com ell. Evidentment, ningú de la taula li va portar la contrària o va afegir cap opinió que anés en una altra línia. Després, la resta dels tertulians de Dando caña reclamaven un perdó quasi papal per al més gran demòcrata que hi hagut mai al País Valencià, i ja van començar la campanya perquè tingui alguna mena de responsabilitat en l'actual govern de Mariano Rajoy. No es pot perdre el talent d'un polític d'una ètica tan meritòria, només els calia afegir.

I mentrestant, aquest diumenge, vam acomiadar en Dani Montesinos a Sabadell. Que devia pensar "com en són de folls aquests tertulians", i es devia lamentar que el seu estimat Barça estigui ja a 7 punts del Madrid. Se'n va una bona persona, un millor periodista, un gran pare i un culer enorme. Et trobarem a faltar, Dani.

stats