ELS CROMOS
Opinió 16/12/2011

Els cromos: Núria de Gispert, Lluís Cabrera, Alberto Fernández.

1 min

Núria de Gispert. El Parlament va viure ahir al matí un simulacre d'amenaça de bomba que va treure al Parc de la Ciutadella les 400 persones que eren dins l'edifici, inclosa la presidenta, que en aquell precís moment rebia al seu despatx el president del Partit Popular Europeu i ex-primer ministre de Bèlgica, Wilfried Martens. Per a De Gispert va ser una manera accidentada de celebrar el primer any en el càrrec, que es compleix avui.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Lluís Cabrera. "Si no els paguem [els crèdits], potser no ens passa res, com a l'Urdangarin". Ho va dir el president de la Fundació Taller de Músics, Lluís Cabrera, en la presentació de les noves instal·lacions de l'Escola Superior d'Estudis Musicals del Taller, finançades amb ajuts de l'Ajuntament de Barcelona i l'Obra Social de La Caixa per mitjà de la Generalitat i crèdits bancaris.

Alberto Fernández. El sopar de nadal del PP amb els periodistes va estar ahir molt concorregut. A més a més, resulta que a la terrassa del costat estaven sopant Xavier Trias i el seu equip de comunicació, cosa que va provocar molts comentaris sobre un eventual pacte a l'Ajuntament.

stats