ELS CROMOS
Opinió 18/02/2012

Els cromos: José Ignacio Wert, Carles Campuzano, Joan Carles I

1 min

José Ignacio Wert. Lluny d'esvair-se, la polèmica pels esquetxos dels guinyols del Canal+ que relacionaven l'esport espanyol amb el dopatge creix. Yann Barthès, el presentador del programa d'entreteniment Le pétit journal , va fer-se ressò del malestar generat a Espanya dient: "El ministre d'Educació ha qualificat els guinyols de xenòfobs... mentre es netejava la cocaïna del nas". La imatge de Wert el mostrava eixugant-se'l.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carles Campuzano. Representants de 4.000 entitats socials van fer ahir un acte unitari per reclamar que el govern espanyol acati la sentència del Suprem que permet a Catalunya gestionar el 0,7% de l'IRPF. Hi van donar suport diputats de tots els partits polítics catalans amb representació al Congrés. Carles Campuzano (CiU) va fer endarrerir l'acte per una confusió. Havia anat a l'antiga seu del Taula d'Entitats del Tercer Sector Social en lloc de dirigir-se a l'actual, al carrer Rocafort de Barcelona.

Joan Carles I. El monarca va ser l'encarregat de lliurar la Copa del Rei en les últimes dues edicions del campionat de bàsquet jugades a Bilbao i a Madrid. L'organització encara no ha anunciat si el rei visitarà demà Barcelona per presenciar la final i lliurar el trofeu a l'equip campió.

stats