ELSCROMOS
Opinió 06/02/2012

Els cromos: Isaac Cuenca, Carme Chacón, Luís de Guindos

1 min

ISAAC CUENCA Va ser titular dissabte al Camp Nou, però la seva xicota no va ser a la graderia. El jugador de Reus va conèixer la seva parella quan jugava al Sabadell i ella, aficionada d'aquest equip, va preferir pujar fins a Osca per veure un partit que es va jugar amb una sensació tèrmica de -9 graus.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

CARME CHACÓN Caldrà veure si es consolida el canvi de nom de l'exministra de Defensa pel de Carmen, que ha utilitzat durant tota la campanya per liderar el PSOE, se suposa, per no generar rebuig. De fet, la variant castellana apareixia a la llista de membres del Comitè Federal, el màxim òrgan entre congresos, que el partit va distribuir. L'excandidata a secretària general, que va ocupar el segon lloc en aquesta llista, hi figura com a Carmen. Caldrà veure si després de perdre el pols amb Alfredo Pérez Rubalcaba aquest cap de setmana segueix deixant que li diguin Carmen o torna al Carme de tota la vida.

LUIS DE GUINDOSLluny de fer variar les tendències de governs anteriors, el ministre continua aferrat a la tradició de preveure que el segon semestre de l'any serà millor que el primer. Així ho va dir ahir, tot i que va reconèixer que l'any acabarà amb una caiguda del PIB de l'1,5%.

stats