ELS CROMOS
Opinió 08/04/2012

Els cromos: Luis de Guindos, Rosa Pérez, Titanic

1 min

Luis de Guindos. El ministre d'Economia acapara aquests dies tot el protagonisme del govern espanyol. Divendres va parlar des del seu retir marbellí i ahir a través del Frankfurter Allgemeine per llançar un dels seus habituals globus sonda i anunciar reformes en sanitat i educació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Rosa Pérez. Enmig d'un oceà de males notícies econòmiques ahir va sortir la regidora d'Hisenda de Begur per anunciar que el municipi havia tingut un superàvit de 390.907 euros. Pérez va dir que la clau havia estat fer "una previsió d'ingressos realista". ¿Ha pensat Mas-Colell a incorporar-la al seu departament per quadrar els números?

'Titanic' El sopar de gala per commemorar el centenari de l'enfonsament del Titanic que es farà el 14 d'abril al Museu Marítim ja ha esgotat totes les entrades. Segons va informar ahir la Fundació Titanic, han habilitat 21 places extres. Al sopar se servirà l'últim menú que es va servir al Titanic i a les 23.39 hores (l'hora del xoc amb l'iceberg) s'interromprà el sopar perquè se sentin unes sirenes i per homenatjar les víctimes.

stats