EL DIA QUE M' ESPERA
Opinió 25/04/2012

MIQUEL DEL ROIG

El carismàtic cantautor assajarà amb Quico el Cèlio: d'aquí poc presenta el seu nou disc al Tradicionàrius, a Gràcia

2 min
MIQUEL DEL ROIG

EM LLEVO ENTRE LES 8 I LES 9, amb calma. Vaig a esmorzar a una cafeteria d'aquí, a l'Ametlla de Mar, i hi llegeixo la premsa. Llavors porto els meus tres gossos a fer un volt pel camp. Durant tres quarts d'hora de passeig pel tros penso cançons i versions gairebé sense ni proposar-m'ho. Llavors torno a casa i fins a la una escric la música que m'ha rondat pel cap. Dino amb la família i en acabat vaig a jugar amb els companys a cartes, a la botifarra; ningú vol perdre i sempre ens barallem i riem. A les 4 o 5 torno al camp, i hi camino força; i també, com al matí, en tornar a l'Ametlla escric la música que he pensat. També faig feina d'ordinador i parlo amb el meu mànager, un noi molt honrat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Avui, a més, aniré a assajar a Tortosa amb un grup inimitable que tothom coneix, perquè amb les seves actuacions fan oblidar les penes de tothom: Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Fan l'acompanyament instrumental i coral del meu nou disc, que consta de 10 cançons amb música i lletra originals meves. Hi ha de tot: balades, pasdoble, un valset, un corrido : són cançons alegres que expliquen anècdotes de la gent. El concert de presentació serà el 10 de maig al Tradicionàrius de Gràcia, a Barcelona. Els Quicos hi tocaran amb mi i cal dir que ho faran de franc.

Passejaré el nou disc pel Vallès, el Ripollès, la Garrotxa, el Gironès, etc., amb concerts que m'omplen tots els dissabtes de maig, juny i juliol. També tocaré, com sempre, a força festes majors. I com sempre, tornaré a l'Ametlla i al seu ritme, que fa que la música es renovi sola mentre passejo els gossos pel tros.

stats