ELS CROMOS
Opinió 29/12/2011

Els cromos: Oriol Junqueras, Jorge Fernández Díaz, Boi Ruiz

1 min

ORIOL JUNQUERAS Ahir la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts publicava una notícia sorprenent: després d'una "llarga i meditada reflexió", l'alcalde de la localitat, Oriol Junqueras, deixarà el càrrec per dedicar-se a la sardana. Junqueras, que apareix ballant en una foto, creu que és una manera més de "treballar pel país". Esclar que era el Dia dels Innocents.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JORGE FERNÁNDEZ DÍAZ El nou ministre de l'Interior va patir ahir un ensurt quan les redaccions dels mitjans van rebre una nota de SOS Racisme en què l'entitat es felicitava per la decisió de tancar per fi els Centres d'Internament d'Estrangers (CIE), on s'hi reté fins a 60 dies persones sense permís de residència que esperen ser deportades al seu país d'origen. Al final de la nota, la lletra petita advertia que la notícia era falsa. Una innocentada en forma de denúncia.

BOI RUIZ. El departament de Salut va haver de desmentir amb un correu electrònic la informació d'El 3 de Vuit de Vilafranca del Penedès en què s'afirmava que, a partir d'ahir, el CAP Alt Penedès tancaria temporalment per falta de finançament. Innocentada amb alarma social.

stats