ELS CROMOS
Opinió 11/02/2012

Els cromos: Esteve Rimbau, Maribel Verdú, Franquisme, Jordi William Carnes

1 min

ESTEVE RIAMBAU El director de la Filmoteca és un professor seriós i caut, però a la presentació de la nova seu del centre va fer gairebé un acudit, dient que si tothom que li havia preguntat quan s'obriria l'edifici hi anava, omplirien cada dia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MARIBEL VERDÚ Més expectació que mai a la presentació d'una obra al Teatre Goya. La raó? Maribel Verdú la protagonitza i l'espera la premsa del cor. Després d'una hora de preguntes, no es poden resistir a preguntar: "Com està el teu sogre, Maribel?" Ella, educada: "És un procés lent, però els que ho han de dir són els metges".

FRANQUISME Un alcalde del PP d'una pedania de Cantàbria, Miguel Ángel Pérez, exhibeix una bandera franquista a casa seva. ¿Efectes de la condemna a Garzón?

JORDI WILLIAM CARNES L'exregidor de Barcelona va abandonar ahir el recinte del congrés de la federació barcelonina del PSC just després del discurs de Jordi Hereu. No va voler escoltar Carles Martí, amb qui està enfrontat per l'estratègia d'oposició pura i dura contra Xavier Trias.

stats