Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Josep Sánchez Llibre, José Manuel Blecua, Jordi Portabella

Josep Sánchez. Llibre va jurar ahir el càrrec de diputat de CiU amb un sorollós "Sí, juro!" Tant, que ZP li va telefonar: "Josep, què t'ha passat?" Duran i Lleida no parava de riure. El parlamentari patia per quan el cridarien a ell perquè molts diputats es diuen Sánchez. Va explicar que pensava: "Que no em passi el torn".

José Manuel Blecua, director de la Real Academia Española (RAE), va voler agrair ahir a la nit amb un breu parlament en català que el Gremi d'Editors de Catalunya li hagi atorgat el premi Atlàntida, que es concedeix a personalitats de prestigi pel foment de la lectura i del món del llibre. El president Artur Mas, al seu torn, va agrair a Blecua que hagi defensat el català.

Jordi Portabella. Els pactes CiU-PP van planar ahir sobre la comissió de cultura de l'Ajuntament de Barcelona. Fins al punt que, en una de les votacions, el president del grup municipal d'ERC va ironitzar que s'hi pronunciaven a favor "el govern i la fins ara oposició" (CiU i PP). La popular Belén Pajares, lluny de fugir d'estudi, va assegurar que parlaven "com a oposició". I va rematar: "De moment".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT