LA LLAMBREGADA
Opinió 20/12/2011

Les grans solucions que proposa Rajoy

i
Iu Forn
2 min

Hola, sóc l'autèntic Mariano Rajoy i aquest és el meu autèntic discurs d'investidura: "Compareixo en aquest article per afirmar amb rotunditat que la Terra és rodona, que dos més dos sumen quatre i que a la loteria de Nadal hi ha més gent que perd que gent que guanya, però la que guanya, guanya molt més que la que perd.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Senyories, hem de reduir el dèficit. Com? Això voldria saber jo. Algú en té alguna idea? Si és així, al final del meu discurs poden posar-se en contacte amb mi. Bé, i si tenen alguna idea, així en general, també poden fer-me-la arribar. La senyora Merkel estarà encantada de saber que a Espanya hi ha gent amb idees. De fet, li encantarà saber que a Espanya encara hi queda gent. Senyories, és moment de treballar per implementar les reformes que calen ser implementades, però per a això primer cal saber amb certesa què és el que cal reformar. El meu govern dedicarà els seus esforços a detectar i posteriorment assenyalar les reformes necessàries. No defugiré la meva responsabilitat perquè sé que hem de fer bé el que cal fer en cada moment [nota de l'autor de l'article: atenció, no s'ho creurà, però aquest última frase és textual del discurs d'ahir]. I un cop detectades i assenyalades les reformes necessàries, establiré les prioritats i crearé les condicions necessàries per afrontar-les. Crec, senyories, que a partir d'aquí la meva feina serà localitzar qui pot treure Espanya del forat. I no dubtin que treballaré molt per aconseguir-ho. I ara vull adreçar-me directament als ciutadans per dir-los que a veure si tenim sort, vostès i jo, i trobem aquesta persona.

Senyories, i ara hauria d'anar passant perquè m'han deixat un DVD inèdit del Tour de França del 2001 i seria imperdonable no fer-li cap cas. És per això que sol·licito la confiança de la cambra, els desitjo bones festes i, au, fins al febrer... El febrer del 2013, que diu que potser la cosa començarà a recuperar-se".

stats