LA LLAMBREGADA
Opinió 16/02/2012

La relació (política) Mas - Sánchez-Camacho

i
Iu Forn
2 min

Passadissos del Parlament. Alícia Sánchez-Camacho (ASC) fa el possible per trobar-se amb Artur Mas (AM) just davant de totes les càmeres possibles. Ho aconsegueix (en això hi té la mà trencada). Un cop cara a cara, tots dos interpreten una versió de Vete y pega la vuelta" de Pimpinela. AM: "Qui ets?" ASC: "Sóc jo". AM: "Què véns a buscar?" ASC: "A tu". AM: "Ja és tard". ASC: "Per què?" AM: "Perquè ara sóc jo el que vol estar sense tu. Per això vés-te'n, oblida pressupostos, el pacte, el Mascu i pega la vuelta ". ASC: "Estàs segur del que estàs fent?" AM: "Vés-te'n, oblida la Corpo, el tiquet, la taxa i el pacte estable". ASC: "M'estan mentint descaradament". AM: "Vés-te'n, oblida'm per sempre, esborra els missatges a WhatsApp i Twitter i ja no em persegueixis, amb tanta insistència".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La resposta de l'Alícia no triga. I és amb l'adaptació de Más y más de La Unión (http://www.youtube.com/watch?v= 4M4WkrppFk0), que ara passa a ser "Atur i Mas" en l'habitual format bilingüe: " Conmigo lo que quieras, nene. Sabes que te pertenezco, nene. Cada poro de mi piel es tuyo. Haz conmigo lo que quieras, nene. Cederé a tus tentaciones, Ártur. Vamos a volvernos locos, presi. Vamos a subir al cielo juntos. Haz conmigo lo que quieras, nene. Cabalgando en la pasión, juego ritual, ritual, ritual. Cabalgando en la pasión, deseo Artur Mas, deseo Artur Mas, sííííííí, movimiento sensual ".

La trobada acaba amb la interpretació per part d'Artur Mas d'un fragment de Corrandes de la parella estable dels Manel: "Ens vam conèixer un dimecres, al bar del Parlament, i ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí. Li vaig oferir un pacte per poder-nos-en sortir, ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí. Home, amiga, el que seria amiga, seria excessiu de dir, ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí. Ara fem veure, vaig expressar-li, que tu i jo mai ens hem vist, ens ha costat Déu i ajuda arribar fins aquí".

stats