Societat 26/04/2012

En breu, notícies de Societat

1 min

L'oposició tombarà el Blau@Ictinea, el projecte insígnia de Trias al port

Nou revés per a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. El plenari de demà aprovarà, amb els vots a favor de PSC i ICV-EUiA, una proposició del PP perquè es descarti el Blau@Ictinea, la construcció d'un nou barri davant del port, a la zona del Morrot. Es tracta del projecte electoral insígnia de Trias. Ara el PP demana que s'aparqui i que, en canvi, es desencallin els que ja tenen plans urbanístics aprovats.

Scotland Yard creu que Madeleine McCann podria estar viva

El ministeri d'Educació medita fixar en un 6 la nota mínima per accedir a una beca universitària. És una de les propostes que el ministre José Ignacio Wert va apuntar a la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). Els rectors van sol·licitar "un bon sistema de beques que compleixi els criteris d'equitat".

Wert vol fixar en un 6 la nota mínima per concedir una beca universitària

Scotland Yard creu "seriosament que hi ha possibilitats que Madeleine McCann estigui viva" i ha demanat a la policia de Portugal -el país on va desaparèixer la nena el 2007- que reobri la investigació. El cos britànic ha publicat una foto amb l'aspecte que avui tindria la nena.

stats