Societat 14/06/2012

Michael Leven, el dos d'Adelson, liderarà una visita el 25 de juny

A.b.
1 min
Michael Leven, el dos d'Adelson, liderarà una visita el 25 de juny

BARCELONA.El president executiu de Las Vegas Sands Corporation, Michael Leven, que ahir justament va ser notícia als mitjans locals de la ciutat de l'estat de Nevada perquè ha prorrogat la seva vinculació contractual amb la companyia fins a finals del 2014, serà amb tota probabilitat la persona que el 25 i 26 de juny visitarà Barcelona i Madrid, per aquest ordre, com a cap de la delegació de l'empresa que ha de construir l'Eurovegas.

A diferència de l'última visita de Las Vegas Sands a Madrid el 6 de maig -i a Barcelona el 20 de febrer-, aquest cop no serà l'amo de la companyia, Sheldon Adelson, qui liderarà la recta final de les negociacions sobre el terreny. Leven i el seu equip viatjaran en primera instància a Barcelona l'endemà de Sant Joan, dilluns 25, per reunir-se amb el conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell. Dimarts es traslladaran a Madrid per ser rebuts pel conseller d'Economia de la Comunitat de Madrid, Percival Manglano.

Fonts de Las Vegas Sands no han volgut confirmar que aquest viatge sigui el moment que s'anunciarà la ubicació definitiva del macrocomplex a l'Estat, però no caldrà esperar gaire més, perquè la decisió arribarà "entre mitjans i finals de juliol". A hores d'ara, segons aquestes mateixes fonts, la companyia no està en disposició de donar per tancada la negociació a favor de Barcelona, però sí que continuen les negociacions setmanals amb representants de la Generalitat. El viatge del 25 i 26 de juny s'emmarca en un nivell superior de decisió, que ha de servir per tancar els últims serrells d'una llarga operació que ha de portar a l'Estat una inversió de més de 26.000 milions d'euros. El projecte s'executarà almenys en tres fases i significarà la creació de 36.000 places hoteleres.

stats