CASAMENT ARISTOCRÀTIC
Societat 06/10/2011

La duquessa d'Alba celebra una boda marcada per les absències

La duquessa d'Alba i Alfonso Díez ja són marit i muller després de celebrar una boda íntima a Sevilla. Ara comença una nova etapa per aquesta parella que ha vençut moltes oposicions per poder-se casar.

T. Gutiérrez
2 min
La duquessa d'Alba celebra una  boda marcada per les absències

No hi van faltar ni els aristòcrates, ni els toreros, ni les senyores amb mantellina. La boda de la duquessa d'Alba i Alfonso Díez -"la boda de l'any" tal com deien molts sevillans ahir- va tenir tots els ingredients propis dels matrimonis de l'alta societat, però hi va haver absències sonades. La més inesperada va ser la de la filla petita de la duquessa, Eugenia, que el dia abans del casament va informar que no podia assistir-hi perquè tenia un atac de varicel·la. Ahir va haver de ser ingressada a la Clínica Ruber de Madrid per la febre que li estava provocant la malaltia.

L'altre absència destacada va ser la de Jacobo, un altre dels fills de la duquessa, i la seva dona, Inka Martí, que no van assistir a la cerimònia perquè estan molt molestos amb Cayetana, que fa uns dies va insultar Martí per televisió i la va titllar de mala persona.

Tot i no haver aconseguit reunir els seus fills el dia del seu tercer matrimoni, Cayetana Fitz-James Stuart va confessar sentir-se "molt feliç" després de la cerimònia que es va celebrar al palau de Las Dueñas, una de les propietats que la casa d'Alba té repartides per tot el territori estatal. I no va trobar una manera millor de celebrar la seva felicitat que ballar unes sevillanes a la porta de la capella, davant de l'eufòria de tots els presents.

A fora d'aquest palau construït a cavall dels segles XV i XVI es van reunir centenars de curiosos que esperaven veure l'entrada i la sortida dels nuvis i els poc més de 30 invitats. Alguns dels més aplaudits van ser Francisco Rivera, exmarit d'Eugènia, i el seu germà Cayetano, tots dos toreros, que van causar furor entre les espectadores femenines de l'esdeveniment. Curro Romero i la seva dona, Carmen Tello -padrina de la boda- també van rebre una càlida acollida.

Un altre dels aspectes més comentats va ser el vestit de la núvia -que firmaven els dissenyadors andalusos Vittorio & Lucchino-, que era de color rosa pàlid.

La boda 2.0

La boda no només va tenir seguiment a peu de carrer sinó que va causar sensació a les xarxes socials. A Twitter, el hashtag #CayetanadeAlba va ser trending topic mundial al llarg de tot el dia i recollia des de sentides felicitacions de fans fins a les bromes més cruels i sarcàstiques sobre l'enllaç.

stats