Diumenge Ara Tu 15/07/2012

D'Ivy Bamford a Fabiana flosi: les dones de Bernie Ecclestone

1 min
ecclestone3

Bernie Ecclestone va anunciar al mes d'abril que es casarà per tercer cop. Tot i que encara no hi ha data, aquest cop ho farà amb una advocada brasilera, Fabiana Flosi, de 36 anys -45 menys que ell-, a qui va conèixer el 2009 al GP del Brasil.

Ecclestone es va casar per primer cop l'any 52 amb Ivy Bamford. "¿No s'oblida de res, senyor Ecclestone?", li va dir la funcionària del registre on es va casar, quan va veure com se n'anava sense la dona. La parella no va durar gaire, però abans de divorciar-se van ser pares d'una nena anomenada Deborah. A Ivy Bamford la va deixar l'any 1967 per Tuana Tan, una asiàtica que reunia els requisits que busca en una dona: que es dediqués a ell i a la casa i que fos submisa i una bona confident.

De la nit al dia Ecclestone va marxar amb Slavica Radic, 28 anys menys que ell -i 23 cm més alta!-, amb qui es va casar quan va quedar embarassada i el va amenaçar de marxar amb la criatura. La Tamara va néixer el 84 i quatre anys més tard ho va fer la Petra. La relació amb Radic -a Ecclestone li fascinava el seu caràcter-, no va ser fàcil. La model va impedir-li fins i tot anar al funeral de la seva mare perquè la seva filla gran -a qui odiava- hi anava. Al final, el 2008 Ecclestone es va assabentar per la premsa que Radic l'havia deixat. El divorci va ser dels més cars de la Gran Bretanya: 670 milions d'euros.

stats