Diumenge Ara Tu 03/06/2012

Casar-se i anar canviant bolquers

Textcatalina Serra
2 min

"POTS TENIR UN SOMNI O POTS VIURE'L. TU DECIDEIXES". La frase la va escriure al Twitter el cantant Alejandro Sanz el dia de la seva boda secreta amb Raquel Perera a Sabadell, que va oficiar el frare mediàtic Carlos Fuentes. Era el 23 de maig i tres dies més tard van "renovar els seus llaços" a la festa de bateig del seu fill, Dylan, que van celebrar a la seva finca de Jarandilla de la Vera. Va ser una sorpresa que no s'esperaven ni els convidats, sembla, i Sanz, que en els últims temps ha tingut alguna topada amb els paparazzi, va aconseguir el que volia: ningú va saber que s'havia casat fins que la parella ho va anunciar en un comunicat. L'autor del Corazón partío , que viu a Miami i ara està preparant nou disc, té cinc milions de seguidors a la xarxa social i és un dels que semblen convençuts que l'artista pot tenir un contacte directe amb el seu públic sense la interferència dels mitjans. Ja ho veurem.

Casament amb cangur. Sanz s'ha afegit també a una altra moda, la dels famosos que decideixen casar-se després de veure com se'n surten amb els bolquers. Andrés Iniesta n'és un altre. Al juliol té previst casar-se amb Ana Ortiz, la mare de la seva filla Valeria, en la que serà, sens dubte, la gran boda de l'estiu català. Tanmateix, les noces més esperades de l'any són les de Brangelina , la parella més famosa del món. Angelina Jolie i Brad Pitt també s'han decidit tard i ja tenen sis fills. Si no fan com Sanz, al chateau francès hi haurà més paparazzi que convidats a la boda d'Iniesta, i això que es parla de 800 persones.

BBC . La temporada BBC (bodes, batejos i comunions) ja ha començat i és curiós veure com ha revifat en els últims anys amb més pompa que mai. Un retorn a la tradició que fa més sorprenent el cas de François Hollande i Valérie Trierweiler, una parella de fet a l'Eliseu que no necessita cap benedicció. Inèdit.

stats