Diumenge Ara Tu 27/05/2012

El 'Making-of' del Cristian Segura

C. Serra
1 min

La proposta era arriscada. Demanar a dos cronistes de cultura i d'actualitat que fessin un treball de camp en el món de l'estètica. Es tractava que expliquessin al lector i en primera persona l'experiència viscuda en dos centres de perfil diferent, on els farien alguns dels tractaments més sol·licitats per la gent que vol fer-se una posada a punt per a l'estiu.

Per això vam comptar amb la complicitat i l'ajut de l' spa de l'Hotel Mandarin Oriental i del centre d'estètica de l'Institut Francis, que gratuïtament van permetre que, llibreta en mà, els dos periodistes i un fotògraf entressin als seus laboratoris de bellesa. Des d'aquí, el nostre agraïment als dos centres.

La gràcia de l'experiment era que cap dels dos és especialista en aquests temes ni tampoc tenen una especial afició als salons d'estètica, cosa que els va permetre mantenir més distanciament i cap prejudici. Es van fer els tractaments de manera paral·lela dilluns passat i, tot i que posar-se macos en horari laboral no permet relaxar-se, el resultat ha estat enriquidor. Aquí el teniu.

Holel Mandarin Oriental Proposa un ventall de tractaments i teràpies per al cos i l'ànima. Passeig de Gràcia, 38-40 Tel: 93 151 88 88

www.mandarinoriental.es

Institut Francis Combina solera amb innovació. Ofereix tot tipus de serveis de perruqueria, bellesa i cosmètica. Ronda de Sant Pere, 18 Tel: 93 317 78 08 www.institutofrancis.com

stats