Ingredients
- 1 llesca de pa torrada
- Salsa de tomàquet
- Sal i pebre
- Orenga
- Oli d'oliva verge extra
- Daus de formatge
Per al sofregit de verdures
Fulles de pastanagues, fulles de calçots i troncs de carxofes.
Prunes, panses i pinyons (en aquest cas, eren ingredients sobrants del farcit de Nadal, que prèviament s'havia descongelat).
Preparació
Peleu els troncs de les carxofa i talleu-los molt petits. Talleu també les fulles de les pastanagues i dels calçots. Poseu-ho a la paella amb un bon raig d'oli i sofregiu-ho tot. Afegiu-hi la fruita seca.
Damunt de la llesca de pa torrada, col·loqueu la salsa de tomàquet, condimentada amb sal, pebre, orenga i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Al damunt de tot, poseu-hi el sofregit de verdures amb la fruita seca i uns daus de formatge.
Ja estarà a punt per introduir la pizza al forn durant 10 minuts.