Diumenge Ara Tu 14/07/2013

Propostes

2 min
ProposteS

'Urban Quilombo', fotografies

Urban Quilombo és el testimoni d'un lloc que ja no existeix i el nom de l'exposició de fotografies de l'alacantí Sebastian Liste que es pot veure a l'Institut Francès de Barcelona fins a finals de setembre. Liste ens relata a través d'una col·lecció d'imatges en blanc i negre com era la vida quotidiana d'una comunitat autogestionada que va ocupar el 2003 una antiga fàbrica de xocolata en desús a Bahia, al Brasil. La mostra forma part del Circuit 2013.

+ INFO

www.circuitfotobarcelona.org

www.sebastianliste.com

Un clàssic actualitzat

És un clàssic però l'empresa de calçat catalana The Rice Co. l'ha tornat a fer actual. L'empresa, que aposta només per articles i dissenys de la terra i té seu i showroom a Barcelona, ha ressuscitat les típiques espardenyes de tota la vida que duien anys enrere molts pescadors i pagesos mediterranis (a més a més dels artistes Pablo Picasso i Salvador Dalí) i les ha redissenyat mantenint-ne l'esperit. Per fer-les i ser fidels a l'original, les produeix a mà a la mateixa fàbrica, amb els mateixos motlles i els mateixos artesans sabaters que les han estat fabricant durant dècades. El resultat és un calçat apte per a qualsevol home i per a qualsevol situació: còmode, senzill, resistent, avantguardista, elegant i alhora molt informal. Els seus fabricants diuen, a més a més, que com més es porten i més es renten més cools són.

+ INFO

The Rice Co.

Passatge de Llívia 76.

Barcelona 08041.

En moto amb l'Olívia

Per anar en moto cal portar casc, però hi ha cascos i cascos. Aquests de sota formen part de la col·lecció sota llicència King Features que ha dissenyat en un estil vintage la marca NZI. Són segurs, pensats per circular per ciutats i fer les delícies dels nostàlgics dels dibuixos animats de tota la vida. La responsable i coqueta Olívia i el seu etern enamorat, el gran endrapador d'espinacs Popeye ( el marino soy ) , són alguns dels personatges que els decoren. També hi ha una col·lecció de cascos dissenyats en honor de la sexi Betty Boop, un dels personatges principals de la sèrie nord-americana dels anys 30 Talkartoon . Amb la seva innocent caiguda de parpelles, la Betty es va guanyar fans arreu del món i per això és la protagonista d'una dotzena de models diferents.

+ INFO

www.nzi.es

stats